Selecteer een pagina

Tijdloze boottenten voor moderne en klassieke schepen

 

Een mooie tent laat u pas echt genieten van uw boot

 

Over ons

Tijdloos

Onze tijdloze ontwerpen zorgen voor een trouwe klantenkring binnen en zelfs buiten Friesland. Logisch want de aandacht die elke tent krijgt en de tijd die besteed wordt aan het finetunen maken het verschil.

Proces

Het begint natuurlijk bij de mal welke wordt gemeten en vervaardigt op uw schip. Vervolgens vervaardigen wij de nieuwe boottent in onze tentmakerij in Grou. Daarna wordt iedere tent gepast op uw boot en zo nodig nog iets bijgesteld.ctus.

Betaalbaar mooi

Onze hoge standaard maakt elke tent tot de mooiste in zijn soort. Het is een ambacht om een boottent goed passend te krijgen. Een ambacht die KTSO volledig onder de knie heeft. Hierdoor kunnen wij ook scherp zijn met onze tarieven. Zo houden wij uw boottent betaalbaar.

De perfecte tent maken is een ambacht

Klaas Dijkstra is de eigenaar van KTSO Boottenten. Zijn jarenlange ervaring als tentmaker-zeilmaker en zijn perfectionisme maken elke tent een genot voor het oog. De tenten van KTSO ogen eenvoudig en strak. En dat is nou juist zoals Klaas het graag ziet. Het staat namelijk op elke boot. Zowel op een modern als klassiek schip.

Maar hoe gaat dat in zijn werk? Kijk eens binnen bij KTSO in Grou.

Vakwerk

Waarom KTSO

aandacht voor pasvorm en details

betaalbaar en kwalitatief

uw wensen verwerkt in ons ontwerp

gebruik van de beste materialen

ruim 30 jaar ervaring